“Geleceğe Kaliteli Adım” semineri gerçekleştirildi.

İŞKUR İş Kulübü ve KTÜ Kariyer Merkezi işbirliğinde düzenlenen “Geleceğe Kaliteli Adım” semineri 5-6 Nisan 2021 tarihinde Kariyer Danışmanımız Öğr. Gör. Setenay Şevik’in moderatörlüğünde, İş ve Meslek Danışmanları  Erkay ÖZDEMİR, Barış KANDİL, Cihat YANMIŞ ve Salih ERSOY’un sunumlarıyla online olarak gerçekleştirildi.

İki gün, dört oturumda gerçekleşen eğitimde öğrenci ve mezunların kariyer planlamasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedildi. Aynı zamanda;  kendini tanıma, hedef belirleme teknikleri ve özgeçmiş hazırlama, beden dili, ses tonu kullanımı, imaj yönetimi, mülakat teknikleri konularına yer verildi. Pandemi sürecinde işe alım süreçlerinin uzaktan yürütülmeye başlanmasına ve bu süreçte video mülakatlarda öğrenci ve mezunların kendilerini bu duruma adapte edebilmeleri ve başarılı bir online görüşme gerçekleştirebilmeleri için çeşitli ipuçları verildi.

07 Nisan 2021