“Europass CV Hazırlama Teknikleri” eğitimi gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Europass ortaklığıyla düzenlenen “Europass CV Hazırlama Teknikleri” başlıklı etkinliğimiz 30 Kasım 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK’in moderatörlüğünde Mesleki Yeterlilik Kurumu Ulusal Europass Merkezi Proje Uzmanı M. Hüdazan YAŞIN’ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinliğimize çeşitli üniversitelerden akademisyen ve öğrencilerden oluşan 81 kişi katılım sağladı.

Etkinlikte, kişisel gelişim ve kariyer planlaması yapılırken kişinin kendini tanımasının ve bu doğrultuda hedef ve amaç belirlemesinin öneminden bahsedildi. Ardından CV hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlara değinen uzmanımız CV'de mesleki tecrübelerin yanı sıra sosyal kişiliği yansıtan aktivitelere de yer verilmiş olmasının başvuru sahibini bir adım öne çıkarabileceğini belirtti. Etkinliğimiz katılımcıların sorularının yanıtlanması ile sona erdi.

03 Aralık 2021