haberler

ETİMADEN (Bor) Teknik Gezisi gerçekleştirildi.

 

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) 18-23 Aralık tarihlerinde ETİMADEN Teknik Gezisi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Teknik gezi programı 18 Aralık 2022 tarihinde KM Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU başkanlığında, KM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Canan AKSOY, KM Bilgisayar İşletmeni Derya KALAYCIOĞLU ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinden oluşan 35 tane öğrenci ile Trabzon’dan Ankara’ya yapılan yolculukla başlamıştır.

19 Aralık 2022 tarihinde, Teknik gezi ekibi ETİMADEN Genel Müdürlüğünde; T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref KALAYCI, ETİMADEN Genel Müdürü Serkan KELEŞER ve Teknoloji Daire Başkanı Derya MARAŞLIOĞLU eşliğinde tesisler hakkında bilgilendirici sunum ve toplantılara katıldılar. Sunumların sonunda karşılıklı olarak plaket ve hediye takdim edildi.

20 Aralık 2022 tarihinde Eskişehir Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi. İşletme Müdür Yardımcısı Ayhan MERİÇ ve yetkili personeller eşliğinde maden sahaları ve laboratuvarlar gezdirildi ve üretim süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Plaket sunumu yapıldıktan sonra teknik gezi ekibi ikiye ayrılarak 1. ekip 14 öğrenci ETİMADEN Genel Müdürlüğü’ne, 2. ekip 21 öğrenci ETİMADEN Kütahya Emet İşletmesine gitmek üzere yola çıktı.

21 Aralık 2022 tarihinde 1. ekip ETİMADEN Genel Müdürlüğünde olan teknik gezi ekibi, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Uğur AYDOĞAN, Tesis Mühendislik Daire Başkanlığı’ndan Can UYGUN, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan Canan Akın BAYRAK, Lojistik Daire Başkanı İsa TOP ve Lojistik Saha Yönetimi ve Raporlama Sorumlusu   Ömer Faruk AKDAĞ, Üretim ve Koordinasyon Daire Başkanlığı İşlemler Koordinasyon Birim Sorumlusu Alper ENTOK ile kapasite, üretim ve lojistikteki kullanılan malzeme ve sorunlar hakkında toplantı ve sunumlara katıldı.

21 Aralık 2022 tarihinde 2. Ekip ETİMADEN Kütahya Emet Bor İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi. İşletme Müdür Yardımcısı Mehmet SAVAŞ, Başuzman Mustafa BARIŞ ve Tekniker Mustafa TANGÜDER eşliğinde maden sahaları ve laboratuvarlar gezildi. Üretim süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

22 Aralık 2022 tarihinde Yönetim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Sezaiyi BUĞDAYCI, İnsan Kaynakları Yönetim Daire Başkanı Uğur AKAN tarafından öğrencilerimiz için ETİMADEN İşletmelerinde yapılabilecek staj ve çalışma koşulları hakkında bilgilendirici sohbetler ve sunumlar   gerçekleştirilmiş olup, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Anıtkabir ve Ankara Eski Meclis Binalarını ziyaret edildi.

Teknik gezi 23 Aralık 2022 tarihinde Ankara’dan Trabzon’a yapılan seyahatle son buldu. Teknik gezinin gerçekleştirilmesi konusunda KTÜ KM’ye destek olan ETİMADEN işletmelerine teşekkür ederiz.

      


02 Ocak 2023