“Erasmus+ Programı ve Europass CV Hazırlama Eğitimi” gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi,  European Medical Students’ Association (EMSA) ve Avrupa Birliği Kulübü’nün düzenlediği İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Emel ŞAHİNLER ve Erasmus+ Öğrenci Staj Sorumlusu Öğr. Gör. Şener KARAOSMANOĞLU’nun konuşmacı olduğu “Europass ve Erasmus+ CV Hazırlama Eğitimi” etkinliğimiz 8 Nisan Cuma günü saat 14.00’da KTÜ Tıp Fakültesi Aydın İnal Amfisi’nde 105 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Öğr. Gör. Şener KARAOSMANOĞLU, Erasmus+ Programı’nın tanıtımı ve  öğrencilerin nasıl katılım sağlayacakları hakkında bilgilendirme yaptı. İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Emel ŞAHİNLER ise Europass programından ve Europass ile CV hazırlama tekniklerinden bahsetti. Etkinlik sonunda konuşmacılara hediyeleri verildi. Katılımcıların soruları cevaplandırılarak ektinlik sonlandırıldı.

12 Nisan 2022