“Dünyayı Gezen “Çok Gezenti” Karadeniz Teknik Üniversitesinde” Semineri Düzenlendi.

Akkul ailesi ve KTÜ Kariyer Merkezi işbirliğinde düzenlenen “Dünyayı Gezen “Çok Gezinti” Karadeniz Teknik Üniversitesinde” semineri  30 Mart 2021 tarihinde, Kariyer Merkezi Koordinatör Yrd. Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK'in moderatörlüğünde, Seda ve Burak AKKUL sunumuyla online olarak gerçekleştirildi.

Seminerde Seda ve Burak AKKUL çifti, gezmenin insanın bakış açısını ve vizyonunu genişlettiğini söyleyerek, insanın kendi için yapacağı en etkili ve en güçlü davranışlardan birinin gezmek olduğunu vurguladı. “İnsanın çanağında ne varsa kaşığına o gelir. İnsan hayatı için attığı adımlarda neyle doluyorsa, yavaş yavaş karşısına bir problem çıktığında o problemi çözmek için kaşığını o çanağına atar. Elinizde siz varsınız; karşınıza çıkan bir problem ilk başta sizin beyin hücrelerinize ve davranışlarınıza başvurur.” diyen Burak AKKUL, bu örnekten yola çıkarak gezmenin kişinin karakterini olumlu yönde etkilediğini belirtti. “Çok Gezenti” programının çekimlerinde ekrana yansımayan görüntülerin de paylaşıldığı etkinlik, katılımcılar için güzel bir hatıra oluşturacak şekilde son buldu.

04 Nisan 2021