"DOKKAF'24 Süreç Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve üniversitemiz ev sahipliğinde;  8-9 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’24)’ ün süreçlerinin konuşulduğu toplantı, 28 Aralık 2023 tarihinde Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU başkanlığında, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri  ve Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü  Öğr.Gör. Recep ÇOLAK ve Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Merkez Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Göksel ÇELENK’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS) Kampüsü’nde gerçekleştirilmesi planlanan, kamu sektörü ve özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara, kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin mekânsal altyapı çalışmaları, ziyaretçilere sunulacak (ulaşım, yeme-içme, güvenlik…vb.) hizmetler konusunda yaşanan sorunlar hakkında çözüm arayışları konuşuldu.

28 Aralık 2023