DOKKAF'24 Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Üniversitemiz ev sahipliğinde; Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi’nin katılımlarıyla 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’24) planlamasına ilişkin esasların görüşüldüğü toplantının ilki 31 Ekim 2023 ve ikincisi 10 Kasım 2023 tarihinde, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU başkanlığında, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve toplantının sunumunu üstlenen Genel Sekreterlik personeli Şube Müdürü Halit BAKIR’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS)-Trabzon TEKNOKENT Kampüsü’nde gerçekleştirilmesi planlanan, kamu sektörü ve özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara, kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin mekânsal altyapı çalışmaları, ziyaretçilere sunulacak (ulaşım, yeme-içme, güvenlik…vb.) hizmetler, bu noktada firmalar, iç ve dış paydaşlarla yapılacak görüşmeler ile tanıtım ve reklam faaliyetleri hususunda görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, süreçte uygulamaya konulması gereken esaslar belirlendi.

01 Kasım 2023