DOKKAF'24 Kapsamında Trabzonport Ziyaret Edildi

DOKKAF’24 paydaş üniversiteleri arasında yer alan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep ÇOLAK ve Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Göksel ÇELENK, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Trabzonport Genel Müdür V. Emin BİLGİN’i ziyaret etti.

Ziyarette, Trabzonport Genel Müdür V. Emin BİLGİN ile fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

28 Kasım 2023