haberler

DOKKAF'24 Kapsamında Trabzon Valiliği'ni Ziyaret Ettik

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi noktasında T.C. Trabzon Valiliği ziyaret edildi.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yrd. Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, kamu sektörü ile özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin çeşitli bilgilendirmeler yapmak amacıyla T.C. Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM’ı 3 Kasım 2023 tarihinde, makamında ziyaret ederek fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, T.C. Trabzon Valiliği’nin fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM, etkinliğin tüm şehri ilgilendirdiğini, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve T.C. Trabzon Valiliği olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.


06 Kasım 2023