DOKKAF'24 Kapsamında Trabzon TEKNOKENT Yönetim Kurulu'nu Ziyaret Ettik

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak eğitimler ve işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS)-Trabzon TEKNOKENT Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Ziyarette, Trabzon TEKNOKENT Yönetim Kurulu’nun fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunularak Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS) hakkında değerlendirme yapıldı. Trabzon TEKNOKENT Yönetim Kurulu Üyeleri, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve Trabzon TEKNOKENT Yönetim Kurulu olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

12 Aralık 2023