DOKKAF'24 Kapsamında Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü Ziyaret Ettik

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, İdari Personeli Derya KALAYCIOĞLU ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kâtip Üyesi Mehmet ÜÇÜNCÜOĞLU ile birlikte T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak eğitimler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali SAKARYA ve Bölge Müdürü Hakkı YAZICI’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nin fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali SAKARYA ve Bölge Müdürü Hakkı YAZICI, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve  olarak  Arsin Organize Sanayi Bölgesi olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

20 Kasım 2023