DOKKAF'24 Kapsamında RİPORT A.Ş. Ziyaret Edildi

DOKKAF’24 paydaş üniversiteleri arasında yer alan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdulmuttalip PİLATİN, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler ve eğitimler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla RİPORT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Asım ÇİLLİOĞLU’nu ziyaret ederek fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, RİPORT’un fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Asım ÇİLLİOĞLU, etkinliğin tüm paydaş şehirleri ilgilendirdiğini, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve RİPORT A.Ş. olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

18 Aralık 2023