DOKKAF'24 Kapsamında MÜSİAD İl Başkanlığı Ziyaret Edildi

DOKKAF’24 paydaş üniversiteleri arasında yer alan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep ÇOLAK, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla MÜSİAD İl Başkanı Av. Mesut İSKENDEROĞLU ve Genç MÜSİAD Başkanı Mert ŞAHİN’i ziyaret etti.

Ziyarette, MÜSİAD İl Başkanı Av. Mesut İSKENDEROĞLU ve Genç MÜSİAD Başkanı Mert ŞAHİN ile fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

28 Kasım 2023