haberler

DOKKAF'24 Kapsamında Maçka Belediyesi Ziyaret Edildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi noktasında Trabzon Maçka Belediyesi ziyaret edildi.

Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep ÇOLAK, kamu sektörü ile özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin çeşitli bilgilendirmeler yapmak amacıyla Maçka Belediye Başkanı Koray KOÇHAN’ı, makamında ziyaret ederek fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, Trabzon Maçka Belediyesi’nin fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Maçka Belediye Başkanı Koray KOÇHAN, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve Akçaabat Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.


12 Aralık 2023