DOKKAF'24 Kapsamında Kızılay Trabzon Şubesi Ziyaret Edildi

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Burak BARUT ve Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep ÇOLAK, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için bilgilendirmede ve işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Kızılay Trabzon Şubesi Başkanı Ecz. Sevil YILDIRIM’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kızılay Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hatice KÜÇÜK ve Mustafa AKSOY da yer aldı. Kızılay Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Sevil YILDIRIM, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

12 Aralık 2023