haberler

DOKKAF'24 Kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Ettik

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi noktasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi ziyaret edildi.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU ve Şube Müdürü Halit BAKIR, kamu sektörü ile özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin çeşitli bilgilendirmeler yapmak amacıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan UYGUN’u, makamında ziyaret ederek fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan UYGUN, etkinliğin tüm şehri ilgilendirdiğini, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.


18 Aralık 2023