DOKKAF'24 Kapsamında Horon Tur Ziyaret Edildi

DOKKAF’24 paydaş üniversiteleri arasında yer alan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep ÇOLAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Göksel ÇELENK tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Horon Tur ziyaret edildi.

Ziyarette, Horon Tur Firma Yetkilisi Kenan AKYÜZ ile kamu sektörü ve özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara verebilecekleri destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

12 Aralık 2023