DOKKAF'24 Kapsamında Çolakoğlu Makine Ziyaret Edildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi noktasında Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Çolakoğlu Makine firması ziyaret edildi.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, kamu sektörü ile özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin çeşitli bilgilendirmeler yapmak amacıyla Çolakoğlu Makine Genel Müdürü Kubilay ÖZÇELEBİ ile fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, Çolakoğlu Makine firmasının fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

12 Aralık 2023