DOKKAF'24 Kapsamında Çaykur Genel Müdürlüğü Ziyaret Edildi

DOKKAF’24 paydaş üniversiteleri arasında yer alan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler ve eğitimler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM’i ziyaret ederek fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, Çaykur Genel Müdürlüğü’nün fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, etkinliğin tüm paydaş şehirleri ilgilendirdiğini, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve Çaykur olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

18 Aralık 2023