haberler

DOKKAF'24 Kapsamında Beşikdüzü OSB (Organize Sanayi Bölgesi) Ziyaret Edildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi noktasında Beşikdüzü OSB (Organize Sanayi Bölgesi) Müdürü Zekeriya KALYONCU ve Beşikdüzü OSB’de yer alan firmalar ziyaret edildi.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, kamu sektörü ile özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara ilişkin çeşitli bilgilendirmeler yapmak amacıyla Beşikdüzü OSB (Organize Sanayi Bölgesi) Müdürü Zekeriya KALYONCU ile BEMAS Çelik Yapı&Konteyner firmasından Enes KİTAPÇI, Aktif Plastik firmasından Mustafa PULAT ve Natural Fish Deniz Ürünleri firmasından Genel Müdür Ali AKYAZI ve Yatırım Müdürü Fatih ŞENGÖZ’ü ziyaret ederek fuar hakkında istişarede bulundu.

Ziyarette, Beşikdüzü OSB’nin fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Beşikdüzü OSB (Organize Sanayi Bölgesi) Müdürü Zekeriya KALYONCU ve firma yetkilileri, etkinliğin tüm şehri ilgilendirdiğini, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.


30 Kasım 2023