DOKKAF'24 Kapsamında 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Ziyaret Edildi

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Burak BARUT ve Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve Sağlık alanında yapılabilecek ortak eğitimler ve işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Türk Eczacılar Birliği 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Alper Hakkı SAĞIR ve Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Hüsamettin YEŞİLYURT da yer aldı. Ziyarette, Türk Eczacılar Birliği 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası’nın fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Türk Eczacılar Birliği 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

07 Aralık 2023