haberler

DOKKAF (Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı) 2024 Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Üniversitemiz ev sahipliğinde, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan altı üniversitenin (Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi) paydaş olarak katılacağı ve 8-9 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF) 2024” Tanıtım Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Mezun ve mezun adayları için iş imkânı ve öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlayan ve farklı üniversite ve bölgeden, binlerce öğrenci ve mezunun katılacağı dev organizasyonun genel bir tanıtımının yapıldığı ve planlanmasına ilişkin aşamaların görüşüldüğü toplantıya; Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKSOY ve Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK, Kariyer Geliştirme UYGAR Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Burak BARUT ile Derya KALAYCIOĞLU iştirak etti.

Yapılan genel değerlendirmenin ardından Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 8-9 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)” planlama ve uygulama esaslarının belirlendiği toplantıya, Kariyer Geliştirme UYGAR yönetim ekibi ile Yönetim Kurulu Üyesi; Prof. Dr. Habi̇be ACAR, Doç. Dr. Hali̇l İbrahi̇m GÜLER, Dr. Öğr. Üyesi̇ Hasan ÖLMEZ ile Derya KALAYCIOĞLU katıldı.


24 Ekim 2023