Doğu Karadeniz Fuarı 2024 (DOKKAF'24) Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı koordinesinde ve Üniversitemiz ev sahipliğinde, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan beş üniversitenin (Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi) paydaş olarak yer aldığı ve 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde, Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS)-Trabzon TEKNOKENT Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) öncesinde şehrin paydaşlarının bir araya geldiği ve başta sağlık, hijyen, yeme-içme, konaklama, ulaşım olmak üzere çeşitli alanlarda neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduğu toplantı, 15 Kasım 2023 tarihi saat 15.00’te Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trabzon Vali Yardımcısı Dr. Ali YILMAZ’ın başkanlık ettiği toplantıya; Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU ve DOKKAF’24 Yürütme Kurulu Üyeleri ile şehrin paydaş kurum/kuruluşları arasında yer alan; Trabzon Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Trabzon Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İŞ-KUR Trabzon İl Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Trabzon Ticaret Borsası Başkanlığı temsilcileri katıldı.

16 Kasım 2023