Doğu Karadeniz Fuarı 2024 (DOKKAF'24) Kapsamında Şehir Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı koordinesinde ve Üniversitemiz ev sahipliğinde, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan beş üniversitenin (Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi) paydaş olarak yer aldığı ve 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde, Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS)-Trabzon TEKNOKENT Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) öncesinde şehrin paydaşlarının bir araya geldiği ve başta sağlık, hijyen, yeme-içme, konaklama, ulaşım olmak üzere çeşitli alanlarda neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunup her bir paydaşın, hangi alanlarda fuara destek sağlayacağı noktasında fikir birliğine vardığı toplantının ikincisi, 4 Aralık 2023 tarihi saat 12.30’da Rektörlük Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Trabzon Vali Yardımcısı Dr. Ali YILMAZ’ın başkanlık ettiği toplantıya; Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU ve DOKKAF’24 Yürütme Kurulu Üyeleri ile şehrin paydaş kurum/kuruluşları arasında yer alan; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü, Trabzon Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Trabzon Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Trabzon İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İŞ-KUR Trabzon İl Müdürlüğü ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) temsilcileri katıldı.

05 Aralık 2023