'Dijital Günler-2' etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ile KTÜ Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Kulübü’nün düzenlediği “Dijital Günler” adlı etkinlik 200 kişinin katılımıyla 26 Mayıs 2022 tarihinde İİBF Amfi-3’te gerçekleştirildi.

Ayhan KARAMAN “Dijitalde Öne Çıkmak” başlıklı sunumunu yaptı. Sunumda meslek hayatından tecrübelerini aktararak öğrencilere bu yolda uygulanması gereken stratejilerin neler olduğunu anlattı. Ardından Murat TEKECİ “Sosyal Medyanın Gücüyle Kişisel Marka Yaratma” başlıklı sunumunu yaptı. Sunumda kendi markasını oluşturmak isteyen öğrencilerimiz için sosyal medyanın gücünden nasıl faydalanılabileceğini aktardı. Etkinlik Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ile KM Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOLU’nun konuşmacılarımıza plaket takdimiyle sonlandı.

02 Temmuz 2022