“Deneyap Türkiye Bilgilendirme” semineri gerçekleştirildi.

Deneyap Türkiye ile KTÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “Deneyap Türkiye Bilgilendirme” semineri 27 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Trabzon Deneyap eğitmeni ve yerel yönetim kurulu üyesi Ali GÖZÜKARA moderatörlüğünde, Deneyap Türkiye Koordinatörü Sümeyye Elif  SUBAŞI sunumuyla gerçekleştirilen seminere Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlandı. Seminerde ortaokul başlangıç ve lise başlangıç çağı olmak üzere iki yaş grubunda eğitimleri bulunmakta olan Deneyap Teknoloji Atölyeleri hakkında; 36 aylık eğitim programına dahil olmaya hak kazanan öğrencilerin “Tasarım ve Üretim”, “Robotik ve Kodlama”, “Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti”, “İleri Robotik”, “Siber Güvenlik”, “Enerji Teknolojileri”, “Havacılık ve Uzay Teknolojileri”, “Yazılım Teknolojileri ve Mobil Uygulama”, “Nanoteknoloji ve Malzeme Bilimi” ve “Yapay Zeka” olmak üzere 10 farklı alanda ücretsiz teknoloji eğitimleri yapabileceklerinden ve bu sürecin ilk 12 ay, ikinci 12 ay ve son 12 ay olarak toplamda 3 aşamadan oluştuğu konularında bilgilendirme yapıldı.

07 Mart 2021