“CV Hazırlama Teknikleri” eğitimi gerçekleştirildi.

Borusan CAT katkılarıyla KTÜ Kariyer Merkezinin öğrencilere yönelik olarak düzenlediği “CV Hazırlama Teknikleri” eğitimi 22 Aralık 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Borusan CAT işe alım uzmanı Şivan ALTUN’un konuk olduğu seminerde iş başvurularında ve iş hayatında öğrenci ve mezunların yaşadıkları performans ve yetersizlik kaygısı gibi sorunlara açıklık getirilirken, aynı zamanda mülakatlarda dışa dönüklük, enerji ve grup çalışmasına uyumluluk gibi sosyal yetkinliklerin de önemine vurgu yapıldı. Seminer kapsamında öğrenci ve mezunların iş/staj başvurularının kabul edilmesinde önemli rolü olan özgeçmişleri nasıl hazırlanabileceği, mülakat aşamasında dikkat edilmesi gereken püf noktalarının neler olduğu aktarıldı. Seminere farklı bölümlerden 97 öğrenci ve mezun katılım gösterdi.

11 Kasım 2021