“ASP.Net Core 5.0 ile Kurumsal Mimaride Dinamik Web Geliştirme” eğitimi gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (CEC) tarafından düzenlenen, Yazılım Mühendisi ve Eğitmen Murat YÜCEDAĞ’ın gerçekleştirdiği “ASP.Net Core 5.0 ile Kurumsal Mimaride Dinamik Web Geliştirme” başlıklı etkinliğimiz 17 Mart 2022 saat 13.00’da 30 öğrencinin katılımıyla Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Binasında gerçekleştirildi. Etkinlikte Asp.Net ile kurumsal mimaride dinamik web geliştirme sunumu ve uygulamalı olarak kodlama yapıldı. Kodlamalar Murat YÜCEDAĞ’ın Github hesabından paylaşıldı. 18.00’da biten etkinliğin sonunda Murat YÜCEDAĞ ve Kurgu, Montaj Editörü Mesut YÜCEDAĞ tarafından soru cevap yapıldı. Soruyu doğru cevaplayan öğrencimize Udemy platformundan bir kurs hediye edildi. KTÜ CEC Kulubü’ne geçilerek, Murat YÜCEDAĞ iş hayatına ve sektöre girmeden önce öğrencilerimize sektör hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrencilerle birebir diyalog kuruldu  ve röportaj yapıldı. Yapılan röportaj Murat YÜCEDAĞ’ın Youtube hesabından paylaşıldı.

25 Mart 2022