"ALES Hakkında Her Şey " Eğitimi Tamamlandı.

Benim Hocam Akademi Trabzon ve KTÜ Kariyer Merkezi iş birliğiyle düzenlenen eğitim 22 Eylül 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Kariyer Merkezi stajyeri Beyza ALTUNDAĞ’ın üstlendiği, Kariyer Merkezi Koordinatör Yard. Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK'in katılım sağladığı ve DGS, ALES Koordinatörü Mustafa Yılmaz'ın sunumuyla gerçekleşen eğitime farklı üniversitelerden öğrenciler katılım sağladı.

Eğitim de ALES nedir, puanı nasıl hesaplanır, bu sınava nasıl çalışılır tarzında temel başlıklar üzerinden üniversite de öğrenimlerine devam eden ve mezun olmuş öğrencilere bilgi aktarımı yapıldı. Eğitimin sonuna gelindiğinde Sayın YILMAZ katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.

06 Ekim 2021