Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu 6 etkinliği gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde; Karadeniz Teknik Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerimizden mezun oldukları liselerdeki öğrenciler ile buluşarak kariyer yolculuklarını anlattıkları “Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu” söyleşi programı 23 Mayıs 2023 tarihinde Doç. Dr. İnci Selin Doğan’ın 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilmiştir. Söyleşide Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN kariyer yolculuğunu anlatarak katılım sağlayan öğrencilere de derslerine ve hayatlarına uyum sağlayabilmek için motivasyonun öneminden bahsetti. Çalışmanın, disiplinin ve programlı olmanın önemine de değinen hocamız, beraberinde sosyal hayatlarının da olması gerektiğinden ve kitap okumak, müzik dinlemek dışında düzenli yapabildikleri spor veya sanat faaliyeti ile uğraşmalarını önererek program sonlandırdı.

01 Haziran 2023