KARİYER REHBERİ
FAALİYETLER
ARAŞTIRMA
Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu 6 etkinliği gerçekleştirildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde; Karadeniz Teknik Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerimizden mezun oldukları liselerdeki öğrenciler ile buluşarak kariyer yolculuklarını anlattıkları “Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu” söyleşi programı 23 Mayıs 2023 tarihinde Doç. Dr. İnci Selin Doğan’ın 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilmiştir. Söyleşide Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN kariyer yolculuğunu anlatarak katılım sağlayan öğrencilere de derslerine ve hayatlarına uyum sağlayabilmek için motivasyonun öneminden bahsetti. Çalışmanın, disiplinin ve programlı olmanın önemine de değinen hocamız, beraberinde sosyal hayatlarının da olması gerektiğinden ve kitap okumak, müzik dinlemek dışında düzenli yapabildikleri spor veya sanat faaliyeti ile uğraşmalarını önererek program sonlandırdı.


01 Haziran 2023
Kariyer Merkezi, 21-22 Nisan 2026 Kariyer Fuarı öncesinde saha incelemeleri yaparak hazırlıklarını sürdürmektedir.
10 Nisan 2026
KTÜ Peyzaj Mimarlığı öğrencileriyle buluşan Kariyer Merkezi yetkilileri, DOKKAF 2026 süreci ve kariyer planlamasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.
09 Nisan 2026
DOKKAF 2026 kapsamında, Kariyer Merkezi yetkilileri ile görevli öğrenciler bir araya gelerek organizasyon süreci, görevler ve koordinasyona ilişkin kapsamlı bilgilendirme yaptı.
09 Nisan 2026
KTÜ Kariyer Merkezi, DOKKAF 2026 hazırlıkları kapsamında toplanarak organizasyon planları, iş birlikleri ve öğrencilere yönelik kariyer fırsatlarını değerlendirdi.
06 Nisan 2026
UMKE temsilcileri, KTÜ Kariyer Merkezini ziyaret ederek DOKKAF 2026 kapsamında iş birlikleri ve öğrencilerin kariyer gelişimine yönelik fırsatları değerlendirdi.
06 Nisan 2026
Trabzon İş Bankası Yöneticileri ile bir araya gelen Kariyer Merkezi Yöneticileri Dokkaf 2026 da yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.
03 Nisan 2026
Kadın Yaşam merkezi ile ortak yapılabilecek etkinlikler hakkında başarılı bir toplantı gerçekleşti.
03 Nisan 2026
Gelir İdaresi Başkanlığını KTÜ KM ziyaretinde Dokkaf 2026 ve daha sonra yapılabilecek olan etkinlikler ele alındı.
02 Nisan 2026
DOKKAF 2026 etkinlikleri için toplantı süreçlerinde KTÜ KM ve İŞKUR yetkilileri ile TEOL yetkilileri başarılı bir toplantı gerçekleştirdi.
01 Nisan 2026
DOKKAF 2026 Fuarı öncesinde, sponsorluk ve tanıtım süreçlerinin ele alındığı kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
24 Mart 2026
FEDEK değerlendirmelerinde KM'nin sürece olan desteği
05 Mart 2026
DOKKAF 2026 hazırlıkları, İŞKUR ve Karadeniz Teknik Üniversitesi iş birliğiyle genç yetenekleri iş dünyasıyla buluşturacak etkinlik planlamalarıyla sürüyor.
04 Mart 2026
KTÜ Kariyer Merkezi ile İŞKUR iş birliğinde düzenlenecek DOKKAF 2026 kapsamında Arsin OSB ile üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmeye yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirildi.
02 Mart 2026
KTÜ Kariyer Merkezi ile LÖSEV, öğrencilerin gönüllülük ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.
27 Şubat 2026