Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu 5 etkinliği gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde; Karadeniz Teknik Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerimizden mezun oldukları liselerdeki öğrenciler ile buluşarak kariyer yolculuklarını anlattıkları “Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu” söyleşi programı etkisi katlanarak devam etmektedir.

Doç. Dr. Önder AYDEMİR hocamız Trabzon Kanuni Anadolu Lisesinde 17 Mayıs 2023 tarihinde  gerçekleştirilen programda lise yıllarındaki anı ve deneyimleri ile akademik birikimlerini paylaşmış ve  öğrencileri KTÜ’de eğitim görmeye davet etmiştir. Program; hocamıza Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Tuba ÖZKE’nin  plaket takdimi ile sona ermiştir.

26 Mayıs 2023