'5. Teknoloji Zirvesi- Elektronik Haberleşme Günü' etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile KTÜ Elektronik ve Haberleşme Kulübü’nün düzenlediği "5. Teknoloji Zirvesi- Elektronik Haberleşme Günü" adlı etkinlik 26 Mayıs 2022 tarihinde Of Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. Kenan GELİŞLİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik Of Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Haberleşme Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emin TUĞCU’nun açılış konuşmasıyla başladı. Network Mühendisi Selçuk BAKİ internet alt yapısını ve kriz anında yapılan faaliyetleri anlattı. Komtel Genel Müdürü Kadir Başat ÇOLAK meslek hayatında edindiği deneyimlerini ve girişimcilikle ilgili bilgilerini aktardı. Radyo Frekans Planlama Mühendisi Murat PEKER mobil internet hakkında konuştu. Köknar Kurucu Ortağı Eren KÜÇÜK meslek hayatında edindiği deneyimleri ve kariyerinde kazandığı tecrübeleri paylaştı. Data Market Kilit Hesap Yöneticisi Kayahan KALKAN öğrenciler için geleceğe dair motivasyon konuşması yaptı. Etkinlik konuşmacılara plaket takdim edilmesiyle son buldu.

02 Temmuz 2022