'5. Enerji Günleri' etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile KTÜ Enerji Kulübü’nün düzenlediği “5. Enerji Günleri” adlı etkinlik 23 Mayıs 2022 tarihinde Of Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. Kenan GELİŞLİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin ilk oturumunda TEİAŞ 14. Bölge Tesis Kontrol Müdürü Abdullah ÇİÇEK kurum hakkında bilgiler verdi ve sektörde öğrencileri öne çıkaracak tavsiyelerde bulundu. Etkinliğin ikinci oturumunda Evra Enerji Tesis Müdürü Muharrem GEZMİŞ farklı bir bölüm okumasına rağmen sektörde yer almış başarılı bir mühendis olarak tecrübelerinden bahsetti ve tesisi hakkında bilgiler verdi. Etkinliğin üçüncü oturumunda İstanbul Enerji, Enerji Yönetimi ve Proje Müdürü Ersin AYDIN firması hakkında bilgiler verdi. Etkinlik katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.

02 Temmuz 2022