"16. Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı" Etkinliğine Katıldık

Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTM) tarafından 21-23 Kasım 2023 tarihlerinde, Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "16. Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı" etkinliğine Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak katılım sağladık.

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, etkinliğe katılım sağlayarak proje ekiplerine başarılar diledi. Her geçen yıl daha etkili ve verimli hale gelen etkinlikte, farklı bölgelerden ve alanlardan katılan projeler, uzman akademisyenlerce değerlendirildikten sonra sergilenmeye hak kazandı. Projelerin her biri 3 günlük etkinlik sürecinde çeşitli kurum temsilcilerinden oluşan bağımsız hakemler tarafından değerlendirmeye alınan projelerden bazıları, farklı kategorilerde ödüle layık görüldü.

24 Kasım 2023