Kasım

Vize Özür Sınavı Başvuru Bilgileri

KTÜ-KAMU

Değerli Öğrencilerimiz;

📌2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ara sınavları 20-28 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlarla ilgili olarak;

📌Ölçme ve değerlendirme ve diğer konularda, mevcut KTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümlerinin geçerli olduğu,

📌 Ayrıca sınavlara girilebilmesi için ilgili yönetmeliğin 21/4 maddesine göre, güncel öğrenci kimlik kartı, güncel geçici öğrenci belgesi veya e-devletten alınan güncel öğrenci belgesinin (fotoğraflı nüfus kimlik kartı, ehliyet veya pasaport ile birlikte) gerekli olduğu hususlarını bilgilerinize sunar, sınavlarınızda üstün başarılar dileriz.

📌Vize Özür Sınavları için sağlık raporu vb. Mazereti olan öğrenciler taleplerini en geç 03 Aralık 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar kamu@ktu.edu.tr adresine veya elden Bölüm Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

📌Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.