Kampüs Kart Başvuru Sayfası Hizmete Girmiştir

Üniversitemiz merkez kampüsünde “akıllı kart” sistemine geçmek için çalışmalar kısmen tamamlanmış bulunmaktadır.

Akıllı kartlar üniversitemiz kampüsünde geçiş kontrol noktaları ile bina giriş kapılarında da kimlik kartı olarak kullanılacağından tüm personel ve öğrencilerimizin akıllı kartlarını alabilmeleri için başvuru yapmaları gerekmektedir.

Akıllı kart, “Kampüs Kart” olarak adlandırılmıştır. Kartınıza kredi kartı özelliği kazandırmak istiyorsanız “Kredi Kartı Özellikli Kampüs Kart”, istemiyorsanız “Standart Kampüs Kart” seçeneğini tercih edebilirsiniz.

NOT:  PERSONEL İÇİN SİSTEME GİRİŞ SIKINTISI DEVAM ETMEKTEDİR. SORUNUN 26.10.2020 TARİHİNE KADAR ÇÖZÜLECEĞİ DÜŞÜNÜLMEKTEDİR. SORUN ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA E-POSTA YOLUYLA BİLGİ VERİLECEKTİR.

Aşağıdaki sorularla sıklıkla karşılaşılmaktadır. Eğer siz de bu sorulardan birini soracaksanız lütfen https://www.ktu.edu.tr/kampuskart-siksorulansorular adresini ziyaret ediniz.

Çalışanım, sisteme girmekte sorun yaşıyorum. Ne yapabilirim?

Sisteme hangi şifre ile gireceğim?

Fotoğrafım eski ne yapmam gerekiyor?

Yabancı uyrukluyum kredi kartı başvurusunda bulunabilir miyim?

Kart başvuru kılavuzu için tıklayınız

Kart başvurusunda bulunmak için tıklayınız.

İletişim :
Telefon: 0 (462) 377 3798