haberler

TÜBİTAK 2209-A Kapsamında Projeleri Desteklenen Öğrencilerimize ve Akademik Danışmanlarına Teşekkür Belgesi Verildi

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projeleri desteklenen öğrencilerimize ve akademik danışmanlarına teşekkür belgesi takdim edildi.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projeleri desteklenen KTÜ İşletme Bölümü öğrencileri  Yunus Emre Çapkın,  Beyza Betül Küçük, Buse Baştuğ, Yaman Alkadri, Karim B. S. Abufool, Hakan Aydın, Yeşim Örnek, Emine Kutlu   ve akademik danışmanları olan araştırma görevlileri Mustafa Özgün Atalay, Nimet Kalkan ve Muhammet Negiz’e KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kader Şahin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte proje ekiplerini tebrik eden KTÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan, TÜBİTAK 2209-A ve TÜBİTAK 2209-B proje başvurularına olan ilgilinin artırılması için gerekli girişimlerde bulunulacağnı belirterek proje dersleri için ihtiyaç duyulan kuluçka merkezinin tesisi için adım atılacağını ifade etti. 


18 Ekim 2023