Proje Hazırlama Teknikleri Dersinde Ekipler Çalışmalarını Sürdürüyor

İşletme Bölümü 3. Sınıf öğrencileri için seçmeli olarak açılan ISL 3005 Proje Hazırlama Teknikleri dersi, oluşturulan proje ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla devam etmektedir. Prof. Dr. Kader ŞAHİN ve Dr. Öğr. Üyesi Bilgen AKMERMER tarafından yürütülen derste, TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ve Avrupa Birliği Projeleri konusunda öğrencilere verilen 4 haftalık eğitim tamamlanmıştır. İzleyen 8 hafta boyunca devam edecek olan grup çalışmaları sürecinde Arş. Gör. Mustafa Özgün ATALAY, Arş. Gör. Nimet KALKAN, Arş. Gör. Muhammet NEGİZ, Arş. Gör. Denizhan TİRYAKİ ve Arş. Gör. Fatih YILDIRIM proje ekiplerine çalışmalarında destek vermektedir. Hazırlanan projelerin paydaş davetlilerin huzurunda 2022 Aralık ayı sonunda sunulması ve puanlandırılması planlanmaktadır.

23 Kasım 2022