Mezunlarımız KTÜ İşletme Bölümünü Anlatıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunları izlenimlerini paylaşmaya devam ediyor. Bölümümüz 2004 mezunu olan Sayın Lokman Ercin'in (Danone – Türkiye Satış Müdürü) mesajı önemli ipuçları sunuyor:

"Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldum. 2004-2009 yılları arasında Pepsi de Satış yöneticisi ve Ticari pazarlama yöneticisi rollerinde görev yaptım. 2010 yılında Danone’de çalışmaya başladım. Farklı bölgelerde sırasıyla; Bölge yöneticisi, bölge müdürü, bölgeler müdürü pozisyonlarının ardından Mart 2022 itibariyle Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapmaktayım. Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde okuduğum dönemde İşletme Kulübü faaliyetleri sayesinde  akademik bilginin yanında; organizasyon yapabilme, ekip çalışması ve network anlamında emsalsiz birikimler sağladım. Tüm öğrenci arkadaşlarıma da önerim akademik başarının yanında; Staj, yabancı dil ve kulüp faaliyetlerine de katılmayı ihmal etmemeleri olacaktır. Tüm hoca ve öğrenci arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım."

Ayrıca Bkz: https://www.ktu.edu.tr/isletme/mezunlarimizdan

24 Temmuz 2023