KTÜ İşletme Bölümü Star Akreditasyon Saha Ziyareti Ekibine Yapılan Sunuma Katıldı

KTÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan'ın Star Akreditasyon saha ziyareti ekibine fakültemiz hakkında bilgi verdiği sunuma İşletme Bölümü akademisyenleri de katıldı.

İİBF Dekanı Prof.Dr. Atila DOĞAN, Star Akreditasyon saha ziyaret ekibine ve akademisyenlere fakültemizin akreditasyon süreci hakkında bilgi veren bir sunum gerçekleştirdi. Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleşen etkinliğe Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Abdülkadir Pehlivan, Prof.Dr. Abdullah UZUN, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Anabilim Dalı Başkanları, Bölüm Kalite ve Akreditasyon Komisyonu, Bölüm Eğitim-Öğretim Komisyonu üyeleri, Star Akreditasyon saha ziyaret ekibi (Prof. Dr. Şakir SAKARYA (Takım Başkanı), Doç. Dr. Selçuk KIRAN (Alan Uzmanı), Dr. Öğr. Üyesi Gökhan SEÇME (Alan Uzmanı), Dr. Öğr. Üyesi Göktuğ ŞAHİN (Alan Uzmanı), Ali DEVECİ (Öğrenci Değerlendirici), Prof.Dr. Şaban ESEN (Gözlemci) ve Doç. Dr. Nurdan DEĞİRMENCİ (Gözlemci)) katıldı.

Sunumun ardından akreditasyon süreci hakkında görüş alışverişleri şeklinde devam eden toplantıda KTÜ İşletme Bölümünden Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kader ŞAHİN, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Pelin ŞENTÜRK ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğba KAPLAN ve araştırma görevlileri Sümeyye ÇEBİ, İrem GÜRAN, Muhammet NEGİZ, Mustafa Özgün ATALAY, Dr. Nimet KALKAN, Dr. Zekiye AKTAŞ yer aldı.

21 Kasım 2023