Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Yeni Eğitim Dönemi Haftalık Akreditasyon Süreci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Yeni Eğitim Dönemi Haftalık Akreditasyon Süreci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kader ŞAHİN'in başkanlığında gerçekleştirilen 2023-2024 güz döneminin ilk toplantısında akreditasyon sürecinin son durumu değerlendirildi. İşletme Bölümü araştırma görevlileri Sümeyye ÇEBİ, İrem GÜRAN, Mustafa Özgün ATALAY, Denizhan TİRYAKİ, Muhammet NEGİZ, Dr. Nimet KALKAN, Dr. Zekiye AKTAŞ ile İşletme Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Pelin ŞENTÜRK ve  Dr. Öğr. Üyesi Tuğba KAPLAN'ın katıldığı toplantıda yeni döneme dair görüş alışverişinde bulunuldu.

11 Ekim 2023