Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Akademik Kurul Toplantısı Sona Erdi

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Akademik Kurul Toplantısı, 05.07.2023 tarihinde saat 11:00'da İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kader ŞAHİN'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda "Akreditasyon Çalışmaları" başlığı altında "Ölçme ve Değerlendirme Çalışmaları, Yapılan Güncellemeler, Yeni Uygulamalar, Özdeğerlendirme Raporu Hazırlıkları" hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. "Dönem İçinde Gerçekleştirilen Çalışmalar" başlıkları altında bölüm başkanlığı ve bölüm öğretim üyeleri tarafından ilgili dönemde bölümümüze sunulan katkılar ortaya konuldu. Bölümümüze katkı sunan tüm öğretim üyelerimize teşekkür edildi. Soru ve öneriler kısmının tamamlanması ile dönem değerlendirmesi gerçekleştirildi.

06 Temmuz 2023