Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyeleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü  Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Bitirme Tezi rubriği konusunda öğretim üyelerinden geri bildirim alındı ve toplantı kararının Fakültenin Eğitim Komisyonuna gönderilmesi karar verildi. Bitirme Tezi dersi için hazırlanan rubriğin 2023-2024 Güz Dönemi itibariyle uygulanması karara bağlandı.  Toplantıda ayrıca Ticaret Hukuku Anabilim Dalı seçmeli ve zorunlu dersleri (aktif, pasif ya da açılabilecek dersler) hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Her anabilim dalının talep ve değişiklik önerilerinin ele alınabileceği bir toplantı planlanması kararı alındı.

24 Mayıs 2023