Bölümümüz Akademisyenlerine En İyi Doktora Tezi Ödülü

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Nimet KALKAN'ın bölümümüz öğretim üyesi Prof.Dr. Tülay İLHAN NAS danışmanlığında hazırlamış olduğu doktora tezi Uluslararası Ticaret Ağı Derneği (UTRADER) ve Sakarya Üniversitesi tarafından ödüle layık görüldü.

UTRADER ve Sakarya Üniversitesi, Türk şirketlerin uluslararasılaşmasına ve Türkiye’nin ihracat potansiyelinin artırılmasına katkı sağlayan bilimsel araştırmaları ödüllendirmek üzere UTRADER Akademi Ödüllerini düzenlemektedir. Ödüller; doktora tezi, makale ve yüksek lisans tezi olmak üzere üç kategoride verilmektedir. Bölümümüz Araştırma Görevlisi Dr. Nimet KALKAN'ın, “İşletme Grubuna Bağlı Şirketlerde Sınır Ötesi Satınalmalar: Ters Bilgi Transferi ve Grup Üyesi Şirketler Arasında Bilginin Paylaşılması” başlıklı doktora tezi ile kendi kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştür.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

09 Kasım 2023