Akreditasyon Saha Ziyareti Kapsamında Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

KTÜ İİBF Dekanlık Toplantı Salonunda Star Akreditasyon saha ziyareti ekibiyle tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Tanışma toplantısı kapsamında Star Akreditasyon saha ziyaret ekibi, İİBF Dekanı Prof.Dr. Atila DOĞAN, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Abdülkadir Pehlivan, Prof.Dr. Abdullah UZUN, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Anabilim Dalı Başkanları, Bölüm Kalite ve Akreditasyon Komisyonu, Bölüm Eğitim-Öğretim Komisyonu üyeleri ile İİBF Dekanlık Toplantı Salonunda bir araya geldi. Toplantıda Prof. Dr. Şakir SAKARYA (Takım Başkanı), Doç. Dr. Selçuk KIRAN (Alan Uzmanı), Dr. Öğr. Üyesi Gökhan SEÇME (Alan Uzmanı), Dr. Öğr. Üyesi Göktuğ ŞAHİN (Alan Uzmanı), Ali DEVECİ (Öğrenci Değerlendirici), Prof.Dr. Şaban ESEN (Gözlemci) ve Doç. Dr. Nurdan DEĞİRMENCİ (Gözlemci), fakülte yönetimi ve bölümlerin temsilcileri ile tanışma imkanı elde ederek görüş alışverişinde bulundu. İşletme Bölümünden Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kader ŞAHİN, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Pelin ŞENTÜRK ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğba KAPLAN, Bölüm öğretim üyeleri Prof.Dr. Mustafa EMİR, Prof.Dr. Taner ACUNER, Prof.Dr. Hüseyin Sabri KURTULDU, Prof.Dr. Birdoğan BAKİ, Prof.Dr. Hasan ABDİOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Semra BANK, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Nurverdi, Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU ve araştırma görevlileri Sümeyye ÇEBİ, İrem GÜRAN, Fatih YILDIRIM, Muhammet NEGİZ, Mustafa Özgün ATALAY, Dr. Nimet KALKAN, Dr. Zekiye AKTAŞ'ın katıldığı toplantıda akreditasyon sürecine dair paylaşımlar yapıldı.

20 Kasım 2023