haberler

Akreditasyon Saha Ziyareti Kapsamında İşletme Programı Alan Uzmanı ile İşletme Bölümü Akademisyen Görüşmesi Gerçekleştirildi

Star Akreditasyon saha ziyaret ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan SEÇME ve Doç. Dr. Nurdan DEĞİRMENCİ (Gözlemci) ile Bölümümüz akademik personeli değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

KTÜ İşletme Bölümü Toplantı Salonunda Star Akreditasyon saha ziyaret ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan SEÇME (Alan Uzmanı) ve Doç. Dr. Nurdan DEĞİRMENCİ (Gözlemci) ile Bölümümüz akademik personeli akreditasyon sürecine dair bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede  bölümümüz öğretim üyeleri Prof.Dr. Mustafa EMİR, Prof.Dr. Halil İbrahim BULUT, Prof.Dr. Fikret ÇANKAYA, Prof.Dr. Abdulkerim DAŞTAN, Prof.Dr. Tülay İLHAN NAS, Doç.Dr. Hatice Dilara KESKİN ve araştırma görevlileri Sümeyye ÇEBİ, İrem GÜRAN, Muhammet NEGİZ, Mustafa Özgün ATALAY, Denizhan TİRYAKİ, Dr. Nimet KALKAN, Dr. Zekiye AKTAŞ akreditasyon süreci ve bölümümüze dair görüş ve deneyimlerini paylaşarak ziyaret ekibini bilgilendirdi.  


21 Kasım 2023