etkinlikler

Erasmus Çalıştayı | 2023

ERASMUS ÇALIŞTAYI | 2023

25 Ekim Çarşamba günü İşletme Bölümü öğrencileri için Erasmus Bölüm Koordinatörlüğü iş birliğiyle Erasmus Çalıştayı düzenlenecektir. Çalıştay kapsamında İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kader Şahin moderatörlüğünde İşletme Bölümü Erasmus Koordinatörü Prof.Dr. Tülay İlhan Nas ve KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğünden bir Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği uzmanı,  Erasmus+ çerçevesinde öğrencilerimize sunulan eğitim ve staj imkanları hakkında bilgi verecektir.  Ayrıca, Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği programından yararlanan öğrencilerimiz de deneyim ve izlenimlerini paylaşacaktır. Yurtdışı eğitim ve staj imkanlarından yararlanarak kariyerini taçlandırmak isteyen tüm İşletme Bölümü öğrencileri çalıştayımıza davetlidir.

Etkinlik Yeri: AMFİ-3 (İİBF Ek Bina)

Etkinlik Tarihi: 25 Ekim 2023 Çarşamba

Etkinlik Saati: 11:00

Program:

Uzmanının Dilinden Erasmus+ (İşletme Bölümü Erasmus Koordinatörü Prof.Dr. Tülay İlhan Nas ve KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğünden bir Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Uzmanı)

Öğrencilerle Deneyim Paylaşımı

Soru & Cevap

Moderatör: Prof. Dr. Kader Şahin (İşletme Bölüm Başkanı)
AMFİ-3 (İİBF Ek Bina)