Ocak

Yenilikle Geleceğe Konferansı

İşletme Bölümü

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy” projesi kapsamında “Yenilikle Geleceğe Konferansı” düzenlenecektir. 11 Ocak 2024 tarihinde teknolojik gelişmelerle ilgili önemli konularda alanında uzman kişilerin katılımıyla yapılacak panelin ardından 12 Ocak 2024 tarihinde ise sınırlı katılımcıya detaylı seminerler verilecektir. Ayrıca katılımcılara promosyon ve katılım belgesi dağıtılacaktır. Ancak panel ve seminerlere gelmeden önce  en geç 10 Ocak 2024 Saat 10:00’a kadar www.yeniliklegelecege.com adresinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Promosyonlar sınırlıdır,  öncelikli olarak kayıtlı kişilere verilecektir. Konferansla ilgili diğer bilgiler şu şekildedir;

Tarih: 11-12 Ocak 2024
Yer:  Trabzon Panagia Premium Otel - Beşirli Sahil Yolu/ Trabzon

Saat: 09:00
Ayrıntılı Program Bilgisi ve Kayıt için: www. yeniliklegeleceğe.com

KAYIT YAPTIRMAYI UNUTMAYINIZ!

YENİLİKLE GELECEĞE KONFERANSI’nda buluşmak dileğiyle…

*

Future Skills Academy Projesi, Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi FOW Hibe Programı çerçevesince hibe faydalanıcısı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahibi Karadeniz Teknik Üniversitesi ortaklığı tarafından yürütülmektedir.

Proje, toplumsal cinsiyet eşitliğine saygı gösterirken, iyi bir geleceğin ihtiyaçları konusunda mevcut ve gelecekteki iş gücünün istihdamını ve istihdam edilebilirliğini teşvik etmeye katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında, bulut bilişim, nesnelerin interneti, kodlama, blockchain okuryazarlığı, fintech ve e-ticaret gibi gelişen trendlere uygun olarak iyi bir iş geleceği konusunda farkındalık yaratmak ve bölgedeki insan kaynaklarının istihdam ve istihdam edilebilirliğinin geliştirilmesine katkıda bulunmak hedeflenmektedir.

Projenin Farkındalık Artırma Kampanyasının Uygulanması faaliyeti kapsamında yapılacak olan “Yenilikle Geleceğe Konferansı” 2 gün sürecek olup “e-ticaret, fintech, akıllı şehirler (nesnelerin interneti), AR&VR, blockchain, bulut bilişim” konularını kapsayacaktır.

**

“Yenilikle Geleceğe Konferansı” 2 gün sürecek olup olup; 1. gün "E-ticaret, Fintech, Akıllı Şehirler (nesnelerin interneti) paneli, 2. Gün ise eş zamanlı seminerler (AR-VR, Blockchain, Bulut Bilişim) gerçekleştirilecektir. Katılımcıların 1 adet seminer seçmesi mümkündür.