İşletme Bölümü Öğrencileri Akademik Danışmanları İlan Edildi

İşletme Bölümü

Değerli Öğrencilerimiz,

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Önlisans ve Lisans Öğrencileri Akademik Danışmanlığı Yönergesi kapsamında yeni başlayan öğrencilerimiz dahil olmak üzere tüm öğrencilerimizin akademik danışmanları KTÜ BYS üzerinden tanımlanmış ve danışmanlara da bildirilmiştir.

Danışmanınızla yapacağınız görüşmede;

KTÜ Öğrenci, eğitim – öğretim, sınav ve disiplinle ilgili güncel mevzuatı ve mevzuattaki değişiklikler konusunda bilgi alabilirsiniz. Değişim programları ve staj olanakları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kariyer planlama konusunda rehberlik ve yönlendirme alabilirsiniz. Akademik ve sosyal gelişimlerinizi desteklemek amacıyla konferans, panel, seminer, öğrenci kulüpleri ve benzeri etkinlikler konusunda bilgi edinebilirsiniz.

*** Bkz: Akademik Danışmanlık Listesi 2023-2024 Güz