Nisan

İç Anadolu Kariyer Fuarı Geleceğini Şekillendirmek İsteyen Katılımcılarını Bekliyor!

İşletme Bölümü

İç Anadolu Kariyer Fuarı geleceğini şekillendirmek isteyen katılımcılarını bekliyor!

Fuara gelirken e-insan mobil uygulamasını indirmeyi unutma! e-insan mobil uygulaması ile girişte QR kodunu hızla okutabilir, etkinlikleri kolaylıkla takip edebilirsin.

Güncel gelişmelerin ve yeniliklerin konuşulacağı Fuarda, çalışanlar ve firmaların insan kaynakları yetkilileri ile yapılacak;

• Mülakatlara
  • Kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine
  • Panellere
  • Atölye/örnek olay çalışmalarına
  • Kariyer söyleşilerine
  • İşveren-kariyer sohbetlerine katılabileceksin.

Sen de kariyer gelişimin için büyük bir adım atmak istiyorsan hemen başvur!

Not: Üniversitelerde harmanlanmış (hibrit) öğretime devam edilmesi sebebiyle ilgili Kariyer Fuarları sadece bölge üniversitelerine değil tüm öğrenci ve mezunlara açık olacaktır.

Detaylar için: yetenekkapisi.org adresini inceleyebilir ve e-insan mobil uygulamasını indirebilirsin.

App Store IOS: Tıklayınız

Google Play Android: Tıklayınız